Osztály színház

Karácsony előtt pár héttel a projekt heti versenyben osztályunk, 9.ny, második helyezést ért el. Nyereményünk az volt, hogy elmehettünk a Pesti Magyar Színház Suncity című előadására. Szombat este 19:00-kor már a nézőtéren ültünk 3 kedves tanárunkkal együtt.

Ez a színdarab egy sorozatból jött létre. A történet fiatal gimnazistákról szól. Beletekinthetünk a 10-11.es sulisok magánéletébe is. Bemutatják a különböző diákok típusait. Csabika a kicsit ügyetlen, szerencsétlen, de okos tanuló az osztály bohóca, nem számít, mit csinál, általában óriási a vége. Rozi egy nem túl rég érkezett diák, aki Somával az iskola egyik menő arcával összeszűrte a levet. Lara a szép és híres énekes az osztályban, sok fellépésre jár és rengetegen odavannak érte. Lilla a majdnem mindig idegesítő lány mindenki számára bár egyetlen egy tanuló nem tudott neki ellenállni, Csabika. Teljesen elvarázsolta őt Lillának hosszú barna haja és barna szeme.

Az osztályból páran lementek Lilla nagymamájának a házába, de nem egy átlagos nyaralásként telt el ez az idő. Lilla mostohaikre is ott lelt szállást barátaival. Eleinte feszülten teltek a napok de a végére mindenki megtalálta a helyét a kis „csapatban”. Együtt énekeltek, nyomoztak, strandoltak és jártak bulizni.

Fantasztikus élmény volt, az előadást mindenki élvezte. Máskor is szívesen megyünk hasonló színdarabra, köszönjük a lehetőséget.

Lingurár Kitti Bernadett

BGSZC Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma

OM: 203061

1047 Budapest, Baross u. 72.

© Copyright Berzeviczy Gergely Szakg. 2020. Joomla weboldalak SiteFace Kft.

Search