Ideiglenes felvételi jegyzék 2024

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételiző Diákok!

Az alábbiakban megtekinthetik ideiglenes felvételi jegyzékünket, mely felvételizőink rangsorát tartalmazza.

Fontos információ, hogy jelentkezőinket minden tagozatkódnál besoroltuk, melyre jelentkezést nyújtottak be. Sok olyan tanuló van, aki több tagozatunkat is megcélozta, így vannak átfedések a rangsorok között. A végleges – a győri központ által összeállított – jegyzékben mindenki csak 1 tagozatra nyerhet felvételt, tehát a végleges sorrendben jelentkezőink jelentősen előbbre kerülhetnek, és felvételt nyerhetnek iskolánkba olyanok is, akik most szomorúak, és attól tartanak, hogy ez nem sikerülhet. A lényeges az, hogy ne adják fel céljukat: jelöljék meg első helyen iskolánkat, és azon belül is a további terveiknek leginkább megfelelő tagozatkódot.

A tanulói adatalpon szereplő kódok sorrendjének módosítására és új tanulmányi terület (tagozatkód) felvételére az általános iskolában van lehetőség, 2024. április 08-10 között.

Új tanulmányi területet felvenni csak abban az esetben tudnak, hogyha az eredeti tanulói adatlapon iskolánkat választották és erre Igazgató Úr engedélyt ad. Amennyiben új tanulmányi területet (tagozatot) kívánnak a módosítás időszakában megjelölni, írásos kérelmüket küldjék meg elektronikusan részünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tagozatok sorrendjének módosításához nem szükséges iskolánk hozzájárulása. 

A végleges felvételi jegyzék 2024. április 26.-án jelenik meg.

A felvételi döntésről jelentkezőinket 2024. május 02.-ig levélben értesítjük.

Amennyiben még maradt kérdésük, azt feltehetik e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy telefonon, a 369-35-05 telefonszámon.

 

0006 kód   0006 kód listája

ANGOL két tanítási nyelvű képzés, gazdálkodási és menedzsment ágazat. 1+5 éves technikumi képzés

0009 kód   0009 kód listája

Gazdálkodási és menedzsment ágazat, technikumi képzés. 5 éves

 

BGSZC Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

OM: 203061/003

1047 Budapest, Baross u. 72.

© Copyright Berzeviczy Gergely Technikum. 2024. Joomla weboldalak SiteFace Kft.

Search