Ideiglenes felvételi jegyzék 2022

 

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételiző Diákok!

Az alábbiakban megtekinthetik ideiglenes felvételi jegyzékünket, mely felvételizőink rangsorát tartalmazza.

Fontos információ, hogy jelentkezőinket minden tagozatkódnál besoroltuk, melyre jelentkezést nyújtottak be. Sok olyan tanuló van, aki több tagozatunkat is megcélozta, így vannak átfedések a rangsorok között. A végleges – a győri központ által összeállított – jegyzékben mindenki csak 1 tagozatra nyerhet felvételt, tehát a végleges sorrendben jelentkezőink jelentősen előbbre kerülhetnek, és felvételt nyerhetnek iskolánkba olyanok is, akik most szomorúak, és attól tartanak, hogy ez nem sikerülhet. A lényeges az, hogy ne adják fel céljukat: jelöljék meg első helyen iskolánkat, és azon belül is a további terveiknek leginkább megfelelő tagozatkódot.

A tanulói adatalpon szereplő kódok sorrendjének módosítására és új tanulmányi terület (tagozatkód) felvételére az általános iskolában van lehetőség, 2022. március 21-22-én.

Új tanulmányi területet felvenni csak abban az esetben tudnak, hogyha az eredeti tanulói adatlapon iskolánkat választották és erre igazgató asszonyunk engedélyt ad. Amennyiben új tanulmányi területet (tagozatot) kívánnak a módosítás időszakában megjelölni, írásos kérelmüket küldjék meg elektronikusan részünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tagozatok sorrendjének módosításához nem szükséges iskolánk hozzájárulása. 

A végleges felvételi jegyzék 2022. április 22-én jelenik meg.

A felvételi döntésről jelentkezőinket 2022. április 29-ig levélben értesítjük.

Amennyiben még maradt kérdésük, azt feltehetik e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy telefonon, a 369-35-05 telefonszámon.

 

0001 kód   0001 kód listája

Gazdálkodási és menedzsment ágazat, technikumi képzés. 5 éves

0002 kód   0002 kód listája

ANGOL nyelvi előkészítő évfolyammal /NYEK/ induló képzés, gazdálkodási és menedzsment ágazat. 1+5 éves technikumi képzés

0003 kód   0003 kód listája

Német nyelvi előkészítő évfolyammal /NYEK/ induló képzés, gazdálkodási és menedzsment ágazat. 1+5 éves technikumi képzés

0004 kód   0004 kód listája

ANGOL két tanítási nyelvű képzés, gazdálkodási és menedzsment ágazat. 1+5 éves technikumi képzés

BGSZC Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

OM: 203061/003

1047 Budapest, Baross u. 72.

© Copyright Berzeviczy Gergely Technikum. 2022. Joomla weboldalak SiteFace Kft.

Search