Felvételi folyamat

Általános tájékoztató a szóbeli felvételi eljárásról

 

Szóbeli felvételi

 

Minden jelentkezőnk számára tartunk szóbeli felvételi vizsgát, amennyiben ezt a hatályos járványügyi szabályozás lehetővé teszi.

A vizsga magyar nyelven folyik, célja a jelentkezők kommunikációs készségének, gondolkodásmódjának, érdeklődésének megismerése, mintegy 15 percet vesz igénybe.

 

A szóbeli felvételi napja: 2022. február 28-a, hétfő  8:10 kezdettel és 2022. március 02-a, szerda 13:20 kezdettel

A felvételi beszélgetés pontos időbeosztása a honlapunkon lesz elérhető, feltöltése a jelentkezési lapok beérkezése szerint folyamatosan történik. Az idő rövidsége miatt külön postai úton megküldött behívó levelet nem küldünk.

 Kérjük, kísérjék figyelemmel a frissítéseket!

 

A felvételi beosztása konkrét időpontra (óra- perc) történik.

A járványügyi helyzet miatt arra kérjük felvételiző diákjainkat, hogy a kitűzött időpont előtt csupán 5 perccel érkezzenek az iskolába a csoportosulás elkerülése végett. A felvételi beszélgetés során kérünk mindenkit, hogy viseljen maszkot. Kézfertőtlenítőt a folyosókon és a termekben is elhelyeztünk. 

Hozzanak magukkal

  • érvényes, fényképes igazolványt,
  • okleveleiket, érmeiket,
  • 2 tetszőlegesen választott 8. osztályos füzetet,
  • e-napló kivonatot

Kísérőket sajnos idén nem engedhetünk be az épületbe, ezért le kell mondanunk a jóízű beszélgetésekről.

Amennyiben a fentiekben meghatározott időpont nem megfelelő, lehetőség van módosításra a pótfelvételi napokra, amelyek időpontja: 2022. március 09. illetve 2022. március 11. 

Kérjük, hogy kérésüket ne telefonon, hanem e-mailben küldjék el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. Ebben a levelükben ne felejtsék el megadni azt a telefonszámot is, amelyen közvetlen egyeztetés céljából elérhetjük önöket.

BGSZC Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

OM: 203061/003

1047 Budapest, Baross u. 72.

© Copyright Berzeviczy Gergely Technikum. 2022. Joomla weboldalak SiteFace Kft.

Search