Köszöntő

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntöm a mi kedves, családias, ugyanakkor nagyon sikeres iskolánkban! Az, hogy felkereste honlapunkat, mutatja, hogy máris felkeltettük érdeklődését. Hadd győzzem meg: jó helyen jár! A Berzeviczy kiváló választás!

Koronkane Jarai Annamaria

Miért is?

Mert jó a közösség. Ezt évekre szólóan megalapozza a gólyatábor, de komoly segítségünk az összerázódásban a 30-as busz, naponta akár többször is! Osztályfőnökeinknek már nincs is más dolguk. mint ápolni a kialakult jó kapcsolatokat!

Mert jók vagyunk nyelvoktatásban. Mondhatnám úgy is: versenyelőnyünk a nyelv. Minden osztályunkban adott a lehetőség két nyelv tanulására. Az első idegen nyelvből nemcsak a kéttannyelvűsöket, nyelvi előkészítősöket, de mindenkit felkészítünk a nyelvvizsgára.

Mert nagyszerű választás a közgazdaság ágazat! Hisz megtanít arra, hogyan működik a világ körülöttünk, így nem leszünk kiszolgáltatottak. Nincs fölösleges tananyag! Nagyon sok olyan ismerttel gazdagodunk, amelyeket hétköznapi életünkben napi szinten használhatunk.

Közgazdásznak lenni annyi, mint rendszerben gondolkodni. Közgazdásznak lenni annyi, mint egy elitklub tagja lenni.

Mert mi nagyon fontosnak tartjuk a fittséget, hisz aggasztó a mai fiatalok egészségi állapota, erőnléte. Szerencsés adottságunk, hogy egy berzésnek mégsem kell kondibérlet! Az alagsortól a 3. emeletig 100 lépcső visz fel. Jó órarend esetén ez naponta 5-ször is megmászható, jobb esetben táskával a háton! A futóedzést – különös tekintettel a sprintre – biztosítja, hogy komolyan vesszük a késéseket. A kardió edzést kiválóan kiváltja bármely számonkérési szituáció.

Maradt még kérdése? Beszéljük meg személyesen! Szeretettel várom irodámban egy forró csokira!

Koronkáné Járai Annamária
igazgató

BGSZC Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

OM: 203061/003

1047 Budapest, Baross u. 72.

© Copyright Berzeviczy Gergely Technikum. 2023. Joomla weboldalak SiteFace Kft.

Search